Stallet

Blandade bilder

figaro315.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

Vecka 38

Måndag 15/9: Skrittrunda

Tisdag 16/9: Bomträning för EF! Det var roligt att göra något helt annat och jäklar vilken fin sista-serie vi fick till med bra tryck på bakbenen och höga lyft!!

Onsdag 17/9: Tar ett lättare pass på sandbanan.... Figge kändes bra!!

Torsdag 18/9: EF-träning och jäklar idag var det tufft, hårt och svettigt! Men Figge gick så bra så bra!! Man ska skriva på en gång.... nu har jag glömt bort vad det var vi gjorde...... men resultatet minns jag..... Figge gick så jäkla bra och blev så lös och go i hela kroppen!!

Fredag 19/9: Ska skritta ut en runda och ta det lugnt..... Figge var ladda ända upp till tänderna och var inte det minsta trött efter gårdagens genomkörare.... så vi tränade minsann på piaff i skogen mellan varven..... hihihi...!!

Lördag 20/9: När vi har byggt dressyrbanan till morgondagens tävling så får vi lov att rida där. Figge får ett ganska tufft pass men han känns så jäkla fin!!

Söndag 21/9: Tävlingar hemma!!

Idag red vi LA:3 och jag måste säga att dagens känsla under ritten var den absolut bästa någonsin!!! Figge var så lösgjord, följsam, uppmärksam, han hade en bra bjudning och svarade på mina hjälper!

Halterna var bedrövliga..... dom brukar vi i alla fall få till lite bättre! Men vad gör det när Figge bjöd på en så bra känsla!!

Idag skrapade vi ihop 69,714 % och hamnade på en 3:e plats!!

eXTReMe Tracker