Stallet

Blandade bilder

figaro255.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

Vecka 36

Måndag 1/9: Tar ett lätt dressyrpass

Tisdag 2/9: Vilar - Matte är på båttur med jobbet!

Onsdag 3/9: Skrittrunda

Torsdag 4/9: Torsdagstr√§ning!!! √ĄNTLIGEN!!! S√• j√§kla kul att √§ntligen f√• tr√§na! Som jag har saknat detta! EF var full av inspiration och inriktade sig p√• sitsen. Vi b√∂rjade med att rida en liten stund utan stigbyglar i skritt och efter det s√• fick jag l√§nga ett halvt h√•l f√∂r att det skulle passa!

Sedan så skulle vi jobba med höfterna, skulle vi ställa skulle vi tänka höften fram och neråt..... och jäklar vad bra det gick att böja åt vänster... vänstehöften lever dock ett helt eget liv men när jag fick till det fungerade det super!

Matte fick skäll (hurra) lätta, lätta och åter lätta i handen! Tack sa Figge!! Att det ska vara så jävla svårt att ha kontakt utan att ta handen tillbaka!!!

Vi hade mest fokus på sitsen och händerna! Figge tyckte oxå att det var så kul... han var så koncentrerad att jag trodde att öronen skulle ramla av!! Han fullkomligen älskar när EF står och skäller på Matte!!!

Som avslutning visade vi att vi har övat på att trampa... Vi börjar bli riktigt bra på det!! Faktiskt!! Och kul är det!!

Fredag 5/9: Skritt runda! Matte över hela vägen på att lösgöra vänster höft, fram och neråt ska jag lära mig att föra den! Höger höft går så mycket lättare att jobba med!!

Figge fick även massage idag!! Matte fick sin i onsdags.... Nu hoppas vi på att alla stelheter vi känt de förra veckan försvinner!!!

Lördag 6/9: Tar ett lagom pass och rider igenom programmet! Vi har kameran med oss och har tur och får en som filmar när vi rider igenom programmet!

Som avslutning leker vi lite med halva steg...! Kul och det gick riktigt bra!

Söndag 7/9: Tävla! Div 2 - ska rida en LA:3

Idag lägger Matte upp taktiken på att se till att bakbenen är aktiverade och att Figge svarar för skänkeln idag.... och inte imorgon! Matte skulle försöka se till att handen ska vara ihop och så stilla som möjligt och att jag ska hålla i tygeln med en sluten hand. Host....vet inte om jag lyckades med det men jag tänkte i alla fall på det inne på banan ibland!

Idag gick Figge riktigt bra inne på banan och jag tyckte att han svarade för hjälperna mycket bättre än vanligt, han hade även en ganska bra framåtbjudning!

Så, idag slog vi vårt personbästa oavsett klass och fick ihop 67,571 %!! Det gav oss en 2:a plats individuellt och en 1:a plats för laget i Div 2!!! Whiiii...!!

eXTReMe Tracker