Stallet

Blandade bilder

figaro605.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

Vecka 33

Måndag 11/8: Vi tar ett dressyrpass!

Tisdag 12/8: Vi tänkte ta ett  garrochapass men det blev ett hopp och lek dressyrpass i stället! Figge var så pigg så!

Onsdag 13/8: Körträning 13. I dag kör vi igenom B:s vilt hägn, Vi ser hjortar överallt och "vägen" vi ska köra på är mer eller mindre osynlig och går mellan stora och små stenar. Ojojoj.... en riktigt teknikbana och här gick det minsann inte att riva ner några bollar....! Klurigt och svårt men roligt!

Figge drar på som den värsta ardennerhästen och när vi red ut i helgen så märkte jag att hans sätt att gå uppför en backe i skritt har ändrats!! Ska bli så spännande att se vad det här kan leda till för roliga muskler!

Torsdag 14/8: Skrittrunda!

Fredag 15/8: Idag tar vi och drar lite däck!

Lördag 16/8: Ingrid träning både lördag och söndag! Kände mig ganska ringrostig på lördagen. Figge fick mer än godkänt däremot! Hon tjatade på Matte om att tänka på bröstbenet, ta tillbaka axlarna, titta framåt och vara mjuk i handen.... speciellt höger!

Vi jobbade bland annat på att aktivera och kvicka upp bakbenen i både rättvänd och förvänd galopp där han när samlar sig blir långsam istället för mer aktiv. Ska vi får till rena byten så behöver han bli snabbare. Att aktivera bakbenen betalade sig ganska väl när vi sedan jobbade lite i trav, då var han kvick hade för honom bra påskjut! Bra och rolig träning! Längtar redan till nästa gång!!

Söndag 18/8: Ingrid-träning!

eXTReMe Tracker