Stallet

Blandade bilder

figaro100.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

Vecka 32

Måndag 4/8: Idag tar vi ett morgonpass och värmer upp och lösgör och har allmänt kul.

Bling bling..... äckliga stygnflugor!!!!

Tisdag 5/8: √Ąven idag tar vi ett tidigt morgonpass. Idag jobbar vi mycket i galoppp. Vi √∂var en svag √∂ppna, sluta, samla, tempov√§xlingar och byten. Figge √§r helt klart med p√• noterna!

Onsdag 6/8: Körlektion  12. Idag kör Matte direkt. För att värma upp går vi med maratonvagnen ut på vägen en bit och möter där en bil, vi viker in på Sjövägen, vi travar, vi går igenom vattnet och joggar hem till gården och går vidare ner till körbanan. Där jobbar vi nog bara ca 10 minuter med volter, övergångar, vi provar på att rygga, göra halt.

Figge kändes pigg i traven men lite loj i skritten! Men det gick så bra så!!! Tralalala.....!!

Torsdag 7/8:

Fredag 8/8: Hovis kommer! Passar på att rida ett dressyrpass på morgonen! Figge känns pigg och fräsch!! Vi jobbar på mycket i galopp eftersom det stärker mer än traven. Nu när vi kör med vagn så får ju traven en egen "dag i veckan" då Figge verkligen får jobba med att skjuta på med bakbenen!

Noterade i dag att jag tycker att Figges rörelser på något vis känns större!! Hoppas hoppas att det verkligen är så!! Idag jobbade vi med lite skolor, sluta i galopp på volt med tendens till galopppiruett, vi övade byten!

Vi lekte även lite med piaff och passage.... *host* i alla fall så försökte vi få till någon form att försökt till passage. EO som var på ridbanan samtidigt sa att hon såg i alla fall att det hände något!

Vad roligt det är att rida!! Tralalala...!!

Häromdagen så jobbade Figge som kantklippare..... han hade vissa åsikter om kardborrar..... och han var inte nöjd!!

Lördag 9/8:

Söndag 10/8: Vila

eXTReMe Tracker