Stallet

Blandade bilder

figaro437.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

Vecka 31

Måndag 28/7: Nu är det dax att påbörja en liten igångsättning. Ska vi träna för IJ den 16-17 augusti så är verkligen dax att försöka komma form!

Så idag ta vi ett litet dressyrpass.... det var längesedan! Men det kändes riktigt bra!!

Tisdag 29/7: Drar på en ca 2 timmar lång långsam runda!

Onsdag 30/7: Idag åker vi på äventyr! Matte fick order från Mr B att packa in Figge och köra till Hoby!

Och där fick köra mellan koner. Jättekul och Figge var så duktig!!

Och vi upptäckte vad vi måste öva på..... Figge måste öva på att se andra körekipage! Figge blev mycket upprörd när det kom ett annat ekipage inkörandes på övningsplanen och hans första tanke var att "Nu sticker vi Matte!" men han stannade kvar och vi kunde öva lite på att se andra ekipage men han släppte inte sin "rädsla" fullt ut och blev avslappnad!

Torsdag 31/7: Figge vilar, Matte åker till Ikea!

Fredag 1/8: Rider ett lätt dressyrpass och det känns riktigt fint!!!

Lördag 2/8: Idag åker vi upp till Körmästaren för att öva oss på andra körekipage. Dvs körmästaren kör ett två-spann och Matte rider Figge och följer med! Och..... sa Figge och var inte det minsta rädd för ekipaget! Vi kunde helt utan problem vara före, bakom och jämte!

Men det blev en 1-mila runda i ganska friskt tempo och Figge var så pigg när vi kom tillbaka till gården!! Vilka vägar det finns där uppe. Om du vill så skulle du kunna galoppera en halv mil i sträck!!

Söndag 3/8: Efter gårdagens urladdning i friskt tempo så var det skritt som gällde. Vi var ute i 1 timme! Men vi travade på ett par sträckor och Figge kändes fin och inte alls så stel som jag trodde han skulle vara!

eXTReMe Tracker