Stallet

Blandade bilder

figaro512.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

Vecka 30

Måndag 21/7: Vilar!!

Tisdag 22/7:

Examensprov! Ett varv på sandbanan och sedan gick de rakt ut i skogen och det gick lysande bra!! Nästa gång skulle eventuellt Matte få köra.......!!!! Whiiii!!! Och har vi tur så ska vi åka och titta på en sele i morgon!!!

Onsdag 23/7: Vilar!

Om man står på lagom avstånd så får man inte vatten i öronen!!

Torsdag 24/7: Körlektion 8 - Idag går Figge och Mr B rakt ut i skogen för att värma upp. När de kom tillbaka berättade Mr B att de gått igenom vattnet och det var då rakt inga problem! Sedan så gick vi ner till körbanan och där fick jag köra helt själv! Vad roligt det var! Ja tyckte det gick jättefort men Mr B skrattade och sa att vi endast red i samlad trav....! Vi gjorde volter, vände snett igenom! Mr B instruerade om att han gott kunde gå i en bättre form.... och den fick vi till efter en stund! Figge kan ju..... det är bara det att hans Matte har noll koll på hur man får en form på en häst som man kör! Men det gick och Mr B sa att det såg riktigt bra ut på slutet!! :)

Fredag 25/7: Körlekton 9 - Idag följer Matte med till vattenhindret så hon kan filma Figge! Han så duktig!! Sedan så får Matte köra på körbanan! Kul är det! Svårt men kul!

Lördag 26/7: Vilar

Söndag 27/7: Vi tar en skrittrunda på ca 1,15 minuter!

eXTReMe Tracker