Stallet

Blandade bilder

figaro475.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

Vecka 29

Måndag 14/7: Åker iväg på vår 5:e körlektion! Idag går vi iväg från gården och Figge får dra på däcken! Idag tyckte han minsann att det lät lite konstigt bakom honom ibland, speciellt när däcken åkte över lite större kross och det liksom "small till". Fast det var inga stora hopp! Och så fick även Matte öva på att styra lite zick-zack över vägen. Det är svårt att styra! När vi kom tillbaka så kopplade vi på skaklarna och så körde vi två varv på ridbanan och sedan var vi klara för dagen!

Figge var lysande duktig! Som vanligt faktiskt!!

Idag har vi även flyttat ner till stora stallet så vi kan tvätta vårt stall. Figge har nu brunstiga Missy på ena sidan och Blondie..... och som han smörar för de båda flickorna ..... nu kommer nog "Hingsten Figge" dyka upp..... inte bra.... vill inte ha honom ylandes!

Tisdag 15/7: Vilar!

Onsdag 16/7: Körlektion nr 6! Idag får Matte köra jättemycket! Vi går på underbara vägar! Och när vi kom till stället vi skulle vända fick Matte vända.... och vilken fin vändning vi fick till!! Mycket nöjd med oss!! Sedan när vi kom tillbaka tilll ridbanan(körbanan) så kopplade vi på skaklarna och så fick Matte köra där med, vi gjorde fina 8-volter!! Figge är så duktig och när det blir tokigt så är det Matte som ställer till det, han har nog blivit bortskämd med att proffset Mr B håller i tömmarna!

Matte ska ta och köra upp och rida på vägarna i helgen... är det tänkt! Då får Figge se hur hela den långa vägen ser ut som vi så småningom ska köra på, vi ska igenom vatten och över en bro!! Tänkte sikta på söndag!

Torsdag 17/7: Skrittar ut en runda på ca 1,15 minuter.

Fredag 18/7: Vilar.... varmt! Men vi har faktiskt semester och tar det lite som det blir!! Rock-Figge!!


Lördag 19/7: Vilar.... varmt! Försökte fylla på vatten och den här godingen stod i vägen hela tiden! Skönt med en svalkande dusch!

Söndag 20/7: Idag åkte vi upp till Mr B för att rida! Vi red den tänkta rundan (och lite till) som vi ska gå med vagnen så småningom. Vi gick genom vattnet och över bron! Nema problema sa Figge och stannade vid/i vattnet och tänkte leka!! Åånej sa Matte och fick minsann bestämt jaga på honom. Kändes lite som om han kanske tänkte ta sig ett dopp!!

Men vilka härliga väger det finns där uppe i skogen. Matte tänkte att vi tar väl en lugn skrittrunda....... hahahaha.... det gick liksom inte att låta bli att raca på lite!! Dit kan man åka fler gånger bara för att rida..... och det finns nog många långa vägar att utforska!!

eXTReMe Tracker