Stallet

Sparbössan - igen!!

Blandade bilder

figaro645.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

Vecka 27

Måndag 30/6: Körlektion 3, idag går Figge riktigt bra. Han är avslappnad och har börjat dra på ett bra sätt! Han går och drar som om "det här har jag gjort många gånger"! Och så ska Matte försöka att bygga ihop en sådan här! Så nytt på inköpslistan är, draglinor, svängel, tömkörningstyglar, kedjor och S-hakar!

Tisdag 1/7: Tar oss en ganska seriöst dressyrpass som går lysande och Figge känns mjuk och fin i kroppen! Tror det var bra att vi tog en lite längre tur i söndags för att leda till stela muskler

Onsdag 2/7: Körlektion 4! Idag började Mr B med att säga att så som han uppförde sig förra gången kan vi nog sätta på skaklar idag! Och så tyckte han att jag skulle köpa en ny sele och vagn.... *host*!

"Och....?" sa Figge när han gick iväg med skaklarna! Det var inga som helst problem och idag så hade han tagit till sig måndagens instruktioner och stod still...både när vi selade på, spände för däck och skaklar, i pauser och när vi plockade av!! Och han klarade av att köra 8-volt första gången! Mycket bra!!

Han blir lite väl låg i formen men det är han själv och Mr B sa att det snart är dax att flytta upp tömmen till de översta ringarna.

Torsdag 3/7: Idag kommer Anne-Lie så vi lek lite!!

Fredag 4/7: Varmt.... vi vilar!!

Lördag 5/7: Vi åker till Falsterbo och svänger på vägen hem in till Flyinge och tittar på körtävling!

Söndag 6/7: Vi tar ett litet dressyrpass!!

eXTReMe Tracker