Stallet

Blandade bilder

figaro325.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

Vecka 22

Måndag 26/5: Skrittar ut en timme efter helgens träningar!!

Tisdag 27/5: Vilar!

Onsdag 28/5: Försöker veva igång oss i med lite uppmjukande övningar.

Torsdag 29/5: Trappar upp kravet lite och som avslutning leker vi lite med halva steg och idag fick vi minsann till några som var riktigt bra!!

Fredag 30/5: Seriös dressyr på förmiddagen, Figge känns idag fin och han var mjuk, rund med ganska aktiva bakben.

Lördag 31/5: Tävla, sista planerade tävlingen och så tar vi lite "sommarlov" och laddar på batterier och så får vi se när tävlingssuget dyker upp igen!!

Nope, p√• morgonen s√• best√§mde sig Matte f√∂r att vi l√§gger ner dagens t√§vling! √Ąr inte riktigt sugen s√• Matte och drar till stranden ist√§llet med Mattes son H! Det √§r inte ofta han √§r med i stallet men i bland sl√•r han till! Vi var ju tvungna att sl√§ppa en den nybadade och gl√§nsande t√§vlingsh√§sten s√• han fick en andra frukost!

Söndag 1/6: Rida ut!! Idag med sällskap av bästisarna Front och Lilleman.... båda med en mankhöjd på typ 1,80.

Idag rider lilla racingrundan i samlad form..... dvs fri skritt, samlad trav och fram för allt samlad galopp under nedsittning! Allt för att inte "dra igång" Front och Figge så att Lilleman och framför allt Lillemans Matte inte blir livrädd och inte vill följa med fler gånger! Vi måste skola in dom på rätt sätt och när de F&F drar igång kan det gå vilt till!

Att rida denna rundan i samlad form visade sig att det var mycket lösgörande för Figge, som var som en klick smör på hemvägen! SÅÅÅÅ mjuk och fin!! Vi passade på att öva lite halva steg :o)

Denna rundan satt som en smäck och fyllde på "må bra kontot"!

eXTReMe Tracker