Stallet

Blandade bilder

figaro291.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

Vecka 12

Måndag 17/3: Vilar oss i form... :o)

Tisdag 18/3: Tar ett vingligt ridpass.... herregud vad man tappar balans och stabilitet när man inte över regelbundet. Nåja... vi hittade den till slut och fick till ett hyffsat ridpass!

Onsdag 19/3: På blåsig uteridbana startar Figge upp V8:orna! Han blir till och med lite överpigg faktiskt... och det är vi ju då rakt inte vana vid!

Vi roade oss med att leka lite med bytena! Vi fick till en hel massa bra byten men så klart kunde vi inte lika bra när vi fick L att filma.... men ett rent fick vi i alla fall på film!! Lättar för mycket i sitsen men vi tar en sak i taget.... !!

Torsdag 20/3: Vår-ruset!! Ojoj vad det gick undan idag när vi hade sällskap av EO och Chico!! Pigga och väldigt glada grabbar! Ett tag kändes det som om Matte hade noll koll!! Men roligt var det och det gjorde gott i alla våra kroppar!! Hihihi...!!

Fredag 21/3: Idag tar vi oss ett ordentligt dressyrpass! Tänkte att Figge skulle vara lite seg idag eftergårdagens urladdning men nej, det var han inte!! Så han fick jobba! Vi red även igenom Msv-programmet och det kunde vi gjort bättre.... red fel väg... och så började Figge galoppera i ökningen och så bytte han galopp i ökade galoppen... samma som på tävlingen sist...alltså att han bytte galopp. Hmmm.... inte bra. Måste se till att lära mig sitta rätt hela vägen fram. När det gäller att öka traven som har fungerat så bra i vinter så vet i tusan om det inte beror på mina ridstövlar.... dvs att när jag har de mjuka short-chapsen så känner jag Figge bättre med benen och "klämmer" mer lagom. Ha insett att med stövlarna så blir det mer stumt och jag tror att jag klämmer för hårt/fel.

Nåja, som avslutning så höjde Matte ribban och bad att Figge skulle höja energin rejält! Han pustade, stånkade och var till och med lite förbannad för han fattade inte vad FAN Matte ville men till slut så gjorde han det! Vi lekte med början till piaff!!! Tada.....!! Nu har vi ju jättelångt kvar och det här är första riktiga försöket uppsuttet!

Lördag 22/3: Vilar

Söndag 23/3: Idag tar vi ett konditionspass! Vi travade/galopperade tur och retur till Swingtown!! Det är en uppskattad sträcka på ca 1,6 mil! Den här rundan skulle vi behöver dra varje vecka, då skulle vi få upp ett ordentligt flås!!

eXTReMe Tracker