Stallet

Blandade bilder

figaro201.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

Vecka 7

Måndag 10/2: FK rider idag dressyr på Figge och Matte får meddelande om att Figge gått strålande bra!! Bra att han tar väl hand om FK så man kan kalla in henne när man behöver hjälp!!

Idag hade Figge varit "rädd" för läktaren i början av ridpasset..... sedan så bockade han så det rök om det när jag skulle ta in honom..... sedan så kan han inte gå ordentligt till stallet utan måste takta och hoppa i luften.....! Undrar vad L fixade till med massagen igår!!

Det är så intressant att se på när hon håller på, igår "dampade" runt och var allmänt "odräglig" när hon skulle jobba..... men när hon sa att NU släpper det så blir Figge helt stilla..... och ser så nöjd ut! Vi kom fram till att när han är så där "odräglig" så killar det nog i kroppen så där jobbigt innan det släpper!! Längtar tills jag är frisk nog att orka rida själv!! FK meddelade idag att jag kunde gott vara sjuk hela veckan...!!

Tisdag 11/2: FK rider och Figge ser helt klart nöjd ut med Mattes val av hjälpreda nu när hon är sjuk!

Onsdag 12/2: FK och Figge ska hoppträna! Det går lysande bra! Ser bra ut inför Figges kommande debut på hoppbanan!! Han tycker det är så kul och efteråt så stod han och såg så nöjd ut!! Tralalalal!!

FK sa att hon såg Figges knä när hon hoppade den vattenmattan.... och ja, jag förstår varför!!

Torsdag 13/2: Vilar!

Fredag 14/2: Matte har tänkt rida...! Matte är ledig idag och har tidig stalltjänst! Så när alla de andra hästarna är ute så tar Matte ett ridpass! Det var en hel vecka sedan Matte satt i sadeln!

Det tog en liten stund innan vi kom igång! Men sedan så, då gick Figge så bra så! Det verkade nästan som om han var glad över att Matte satt i sadeln för han svarade så bra på alla instruktioner! Våra byten har minsann aldrig fungerat så bra!! Ska kanske sätt upp någon annan att rida lite oftare ;)

Bästa Figge!!

L√∂rdag 15/2: Hoppas p√• v√•rv√§der...! √Ėsregn och bl√∂tt... vi h√∂ll till i ridhuset och skr√§pade runt! Matte √§r fortfarande inte alls frisk! Pust vad jobbigt det √§r!

Söndag 16/2: Idag var det i alla fall uppehåll men rätt mycket blåst. Vi drog på stillsam tur, mest skritt! Vi började med att trava den vanliga sträckan men Matte var helt dödstrött när vi var framme...!!

Idag har Figge och Matte blivit uppmärksammad på klubbens trävlingsryttarmöte! Vi var de som skrapat ihop mest poäng i dressyr bland stora hästar!! Vi fick en blomma och en korg med godis! Mums!!

eXTReMe Tracker