Stallet

Blandade bilder

figaro236.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

Vecka 2

M√•ndag 6/1: Drar p√• en l√•ngtur, 2¬Ĺ timme och vi har s√§llskap av √ÖB och Front! H√§rligt!!

Tisdag 7/1: Ett skräpa runt pass för att jogga loss eventuell stelhet från gårdagens uteritt! Han kändes dock inte det minsta stel!!!

Onsdag 8/1: Ett till lite skräpa runt pass, dock lite lite mer seriöst men ganska lättsamt!

Torsdag 9/1: Vilar.... leker lite i ridhuset! Jaja, jag vet att det är mest jogg men vi har roligt och det är vår väg mot piaff!!

Fredag 10/1: Tar ett hyffsat seriöst dressyrpass! Går riktigt bra faktiskt! Figge känns fin, han trycker på med bakbenen, är uppmärksam och villig!! Underbar helt enkelt!!!

Lördag 11/1: Idag råkade det bli uteritt.... i ösregn!! H och E skulle rida ut ridskolehästar och tyckte jag skulle följa med..... jag var väldigt svårövertalad...! Lilla Racing-runden blev det!! Och eftersom jag hade chaps och bra kläder så blev jag varken blöt eller frös!!!

Figge, ja han verkade inte heller speciellt ledsen och visade glatt ridskolepojkarna var och när man ska trava och galoppera!!

Söndag 12/1: Carl Hester pratar i fickan medans vi värmer upp och Figge känns så jäkla fin! Vi övar på öppna, sluta, skänelvikning i alla gångarter, halt, lite tagen bakdel i galopp på en 15 metersvolt! Idag så svarade han direkt på första försöket när jag bad honom länga sig i trav!! Thada.... det är dagens bästa!!

Trots att det stormade s√• det bankade, slog och ven runt ridhuset s√• var Figge idag underbart avslappnad och gick s√• j√§kla bra!!! Trallala...! Han √§r helt klart B√ĄST!

eXTReMe Tracker