Stallet

Blandade bilder

figaro235.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

Vecka 25

Måndag 18/6: Figge och Matte drar själva på en välförtjänt uteritt! Till att börja med så skiner solen men efter en stund så blåser det på oss, det regnar på oss och långt borta i fjärran mullrar åskan hotfullt! Vi fick allt lite bråttom hem men innan vi var hemma så sken solen igen :o)

Idag kom Ludde som ska gå ihop med Grabbligan och det var ganska odramatiskt!

Tisdag 19/6: CW passar Figge i tre dagar och det har gått jättebra. Figge har så klart passat på att göra lite som han vill men på det stora hela har jag fått rapport om att han har varit snäll. Förutom när man skulle gå förbi utgången då han tyckte man kunde stanna och pausa... :o)

Onsdag 20/6: Vilar!

Torsdag 21/6: CW och Figge rider ut och då passar han på att hoppa kråka fram och tillbaka över vägen.

Fredag 22/6: √Ąntligen √§r matte hemma, tre dagar k√§nns j√§ttel√•ng tid!! Matte hade spring i kroppen s√• med s√§llskap av CJ och CW drog vi till papegojbacken och racade loss! Underbart!

Glad midsommar!

Lördag 23/6: Det ösregnar i skurar och eftersom Matte är lite trött så lägger hon in om tjänstledighet som beviljas. Men medan maten sväller leker vi lite på sandbanan. Matte står med stora godisfickan under ett stort golfparaply för att inte bli blöt medan Figge får bli löslongerad! Figge gillade paraplyet!

Söndag 24/6: Idag tar vi tag i våra liv igen och blir seriösa! Matte anmälde oss till en tävling den 21 juni! Vi packar in oss och åker till JB och tränar! Vi har båda gått och skräpat i en hel vecka.... och det märktes!

Figge grälade lite på Matte och Matte grälade lite på Figge för i vi hade lite olika åsikter! Figge tyckte Matte satt som en kratta och Matte tyckte att Figge gott kunde spotta upp sig och visa lite mer engagemang, energi och framåtbjudnig! Vi gick ändå ut lugnt... mycket skritt och volter för att vi båda skulle mjuka upp våra stinna magar! Vi jobbade med Annies voltövning.... den är super på mätta magar som behöver komma igång.

Vi kämpade tappert vidare och fortsatt uppvärmingen i trav med att båda två stöna och stånka.... efter en stund körde Figge in i hörnan och vägrade gå.... han skulle gå på toaletten, både det ena och det andra! Efter detta lilla depåstopp gick det sedan lite lättare och här håller Matte med, det går inte att jobba och vara jättekissnödig. Så vi jobbar vidare och rätt som det var börjar det släppa och fungera ganska bra! Vi övar på skänkelvikningar, volter, galoppökningar, Annies teardropps och snowman, serpentinbågar.... osv!

Svettan lackade på oss båda oss båda och vi provade att rida igenom programmet! Här fungerade inte galopp- halt så innan vi red programmet igen så övade vi på Annies volt-övning i galopp med att göra halt och byta galopp i båda varven! Och då gick det bättre när vi red igenom programmet den sista gången! Sperpentinbågarna i galopp gick "riktigt bra", bågarna kan så klart bli bättre men där "fuskar" vi lite fortfarande! Skänkelvikningarna satt som en smäck och volten till vänster på medellinjen var den som blev bäst!

P√• det stora hela s√• hade idag Figge stora √•sikter om h√∂ger galopp.... N√Ą√ĄJJJ.. sa han flera g√•nger d√• Matte gl√∂mde sig och lutade sig fram√•t in√•t....! T√§nk att det g√•r s√• fort att tappa sin sits!

I natt ska Figge tälta!!! Det tillhör väl sommaren, eller hur?

eXTReMe Tracker