Stallet

Sparbössan - igen!!

Blandade bilder

figaro311.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

Vecka 43

Måndag 25/10: Figge och jag lubbar ner till sandbanan och leker på lång lina så vilt vi kan utan att skräma livet eller dra igång bus på andra seriöst ridande hästar på sandbanan :o) Bland annat så finns det ett litet sockerbitshinder som helt klart måste provas så Figge hoppar kråka över det för att snabbt tvärvända in mot mig för att få sin godisbit... :o)  

Tisdag 26/10: Med farbror Dubai som sällskap är det tänkt att vi ska ta en stillsam skogspromenad på ca 20 min! Figge uppför sig som om hela världen kunde rasa över honom utan att han tänkt höja ett ögonbryn. Men se det tänkte inte farbror Dubai göra!! Det visar sig att Dubai idag är som dr Jekyll and mr Hyde! Står man på stallplanen kan man kan verkligen inte tro att han skulle hålla på och hoppa omkring på det sättet :o)

Onsdag 27/10: AH tipsade om något helt nytt! Nu har vi fått något att bita i jag och Figge!!! Så jäkla häftigt!!

Figge får idag vila och roa sig med hö och halm medans matte åker hem och lägger sig på soffan för att vila trött kropp!

Torsdag 28/10: Longerar lite på lång lina för att Figge ska få sprätta loss lite!

Fredag 29/10: Figge får nya skor och även idag får han sprätta loss lite på sandbanan tidigt på morgonen innan de nationella tävlingarna börjar!

Lördag 30/10: Nationella tävlingar

Söndag 31/10: Nationella tävlingar

eXTReMe Tracker