Stallet

Sparbössan - igen!!

Blandade bilder

figaro602.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

Vecka 32

Måndag 9/8: Trimmat på sandbanan med videokameran uppriggad! Usch vilka sanningar man får se... både bra och dåliga! Men man kan inte haka upp sig på de dåliga hela tiden. Man får välja ut en och så får man försöka göra något åt det! Det jag tyckte var bra var att det såg ut som om jag nästan "alltid" satt mitt över hästen! Det jag retar mig på är att jag INTE håller mina händer "korrekt"! Kan jag lära mig hålla händerna rätt så kommer mitt problem med armbågarna att minska direkt!!

Figge jobbade på bra hela tiden.... speciellt när ryttaren gör rätt!! Det som händer ibland är att han bara "väller iväg" framåt utan att ha en tanke på att lyssna på mig. Då får man börja om :o) Såg även att skritten såg bitvis riktigt bra ut! Men det går länge och längre mellan gångerna som tur är! Och så har vi våra missar när vi ska fatta galopp men som allt annat så kommer vi att fixa detta!! Men vad roligt det är att rida!! Tralalala...!

Tisdag 10/8: Idag på sandbanan slöade vi på hög nivå! Inte ett enda travsteg.... vi liksom kände inte för det! Men lite seriös träning blev det i alla fall.... vi försökte göra halt från skritt och vara både mentalt och kroppsligt avspända till 100 %. Vi nådde väl inte 100-gränsen men det var i alla fall bätte på slutet än i början!

Sedan så tränade vi faktiskt lite sidepass över en bom åt båda hållen, inte hela bommen, bara ca 1/4:dels!

Figge var ju liksom både fram och avskrittad samtidigt så vi var snabbt inne i stallet igen för lite go mat innan han fick leta egen mat i hagen :o)

Onsdag 11/8: Idag har vi varit på fototur i lilla papegojbacken!! Tack Catha och Norrman för sällskapet!! Figge kommer att ha träningsvärk i morgon..... först så skrittade vi i backen ett par gånger för att reka lite. Sedan så han fick galoppera upp för den 4 gånger och sista gången så tog det emot! Men efter att ha pustat genom att försöka stå still på ett ställe och bli fotad så var han ganska snabbt på G igen. Han var inte speciellt trött på hemvägen!! Ska bli spännande att se bilderna, speciellt de där han lekte levad med mig!!

Torsdag 12/8: Idag får Figge gå på en lätt promenad för att mjuka upp sin tränigsvärk efter hårdträning i lilla papegojbacken!

Här är ett litet resultat av "nattfotograferingen" som fotografen Carl-Johan Svensson kallade det!!

Fredag 13/8: Vila.

Lördag 14/8: Vila.

Söndag 15/8: Vila.

eXTReMe Tracker