Stallet

Blandade bilder

figaro273.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

Vecka 30

Måndag 26/7: Vilar. Figge är fortfarande lite svullen vänster fram man han är fortfarande INTE halt!

Tisdag 27/7: VildhästFigge kommer idag tillammans med hela flocken galopperande när jag visslar för han har lagt ihop 1+1 och vet att han ska få en hink full med godsaker!! Han slår en lova och så vet han att han ska ut snabbt genom fållan utan att släppa ut de andra. Nu är det verkligen vildhästläget som gäller! Man blir bara genomkollad, kliad, sprayad med diverse förhoppningsvis insektsavstötande spray, man får hästsalva insmetad på väl utvalda ställen! Och så är det naturligtvis flughuva på! Den sitter faktiskt kvar nu när jag ha sytt in den lite. Och idag har svullnaden börjat att minska! Yes!  

Onsdag 28/7: Vilar! Skrapar flugägg.....! Jävla styngflugor!! För övrigt så är Figge nöjd! Tyckte att svullnaden såg ännu lite bättre ut idag! Men nu är det bekräftat och det är ju skönt att veta varifrån svullnaden kommer! Figge har lekt med badkaret för idag så berättade grannen som bor jämte hagen att de hade sett honom och en till leka!

Torsdag 29/7: Vilar! Kollar till Figge i det fina regnet och ger honom lite gottis! Idag är svullnaden ännu bättre så nu är det inte mycket kvar innan han kan "frisk"-förklaras! Nu har han vilat en vecka, fast jag tror han ska få vila några fler dagar!

Fredag 30/7: Vilar! Det h√§nder inte mycket! Figge f√•r sin mat och blir lite ompysslad. Nu √§r det i alla fall inte s√• mycket flugor f√∂r det √§r ju inte s√• varmt! Fick alla bilder ig√•r! Det √§r sv√•rt att f√• till det! √Ąven om sj√§lva bilden¬† √§r¬†klar och skarp s√• betyder ju tyv√§rr inte det att sj√§lva motivet har sk√∂tt sig :o) Och sj√§lva ridningen gick ju inte alls den dagen... men h√§r racar vi lite :o)

 

 

 

Nu när jag såg bilderna så upptäckte jag att bröstan måste dra fram sadlen för den ser ut att ligga längra fram än vanligt! Ska se om jag kan fixa en förlängning så sadeln kan få ligga kvar där den ska!

 

Lördag 31/7: Vilar! Blir lite ompysslad och får idag på sig flughuvan igen för nu har det slutat regna! I morgon tror jag minsann att vi ska slå till och skritta en runda!

Söndag 1/8: Idag slår vi till och skrittar en stund på sandbanan! Hade hellre skrittat ut men det var ingen som skulle rida just då och jag ville inte ge mig iväg själv!

Nåja, vi jobbar på med uppmärksamhet och så försöker vi mjuka upp alla våra kroppar som legat på latsidan in nästan 2 veckor! Det tog en stund :o) Vi jobbade idag med framåt nedåt, böjning, lite sluta och öppna! Figge kändes rätt mjuk och fin på slutet!

eXTReMe Tracker